این صفحه را چاپ کن!
هفتمین جشنواره انار ارس برگزار شد

هفتمين جشنواره انار ارس با حضور جمعی از مسئولین شهرستان جلفا و معاونان و مدیران سازمان منطقه آزاد ارس در محل حمام کردشت برگزار و از کشاورزان نمونه تجليل شد.

به گزارش موج ارس جلفا، خلیلی‌نیا، معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد در این رویداد اظهار کرد: منطقه آزاد ارس و شهرستان جلفا در فصول مختلف سال دارای محصولات متنوع کشاورزی از جمله زردآلو، انجیر و انار است و باید از این ظرفیت جهت برندینگ نهایت استفاده را برد.‌

وی تصریح کرد: در دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد، نگاهمان به موضوع گردشگری تک بعدی نیست و علاوه بر گردشگری تفریحی که مورد تاکید است گردشگری سلامت، گردشگری ورزشی و غیره را نیز توسعه خواهیم داد.‌‌

اسماعیل عطاپور فرماندار شهرستان جلفا نیز در این مراسم ابراز داشت: شهرستان جلفا یکی از قطب‌های مهم تولید انار است بطوریکه ۸۲ درصد تولید انار استان در شهرستان جلفا و بخش عمده آن در سیه‌رود به بار آمی‌آید.

وی خاطرنشان ساخت: ثبت جهانی کاروانسرا و جشن این ثبت که در روزهای اخیر اتفاق افتاد منجر به معرفی هرچه بیشتر آثار تاریخی این منطقه و جذب گردشگر خارجی و داخلی خواهد شد.‌‌

معصومه پاشایی بهرام نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی نیز، انار را برند جلفا خواند و عنوان کرد: تردد ۱۱ میلیونی در جاده‌های شهرستان های مرند و جلفا نشان‌دهنده رونق گردشگری منطقه است و پس از اقتصاد، گردشگری در اولویت برنامه‌هاست.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی نیز در این مراسم با بیان اینکه ۸۲ درصد محصول انار این استان در باغ های شهرستان جلفا تولید و به بازار مصرف عرضه می شود افزود: سالانه هفت هزار و ۵۰۰ تن انار از باغ های آذربایجان شرقی برداشت می شود.

اکبر کرامتی سطح زیر کشت انار در آذربایجان شرقی را ۶۸۵ هکتار اعلام کرد که از این میزان ۶۳۰ هکتار باغ های بارور و ۵۵ هکتار نیز غیر بارور هستند و این باغ ها به طور عمده در سطح شهرستان‌های جلفا، خداآفرین، میانه و هوراند قرار دارند.

وی با بیان اینکه سطح باغات انار شهرستان جلفا ۴۵۸ هکتار است که قریب به ۷۰ درصد از سطح باغات استان را تشکیل می‌ دهد، ادامه داد: شهرستان خدا آفرین با ۱۹۴ هکتار و میانه با ۳۳ هکتار سطح زیرکشت حائز رتبه‌های بعدی هستند که عمده ارقام انار استان بومی، گلوشاه، ساوه، ترش خونین، ملس و آق شاور تشکیل می دهد.

کلمات کلیدی :

اگر این مطلب را مفید ارزیابی کردید لطفاً به اشتراک بگذارید :